How 2 Refresh my Curls

Bijgewerkt: aug 26

Hoe refresh ik me krullen de volgende dag? Het blijft altijd een probleem. Wellicht kunnen me collega’s je het iets makkelijker maken.

Lakshana Ik slaap met los haar in een satijnen slaapmuts en spray mijn haar de volgende dag alleen nat op de plekken waar ik vind dat het haar is uitgezakt. Vaak is dat alleen de bovenkant, mijn onderkant krult meestal iets sterker. Ik gebruik de praying hands method om zo pluis te voorkomen en gebruik alleen een klein beetje gel in combinatie met water om build-up zo te voorkomen. Daarna föhn ik het 10 min ongeveer weer droog met een diffuser. Doe ongeveer 4 dagen met mijn haar voordat ik het weer was.

Rachel

'S nachts slaap ik op een satijnen kussensloop zodat mijn haar niet pluist (en niet beschadigd) met mijn haar in een losse knot. In de ochtend spring ik onder de douche en zorg dat mijn haar niet nat word. Als ik uit de douche ben maak ik mijn haar een klein beetje nat met de extreme mist waterspuit en kneed er weer wat producten in. Als laatste fohn ik er weer wat volume in met de diffuser en ik ben weer klaar voor de dag.

Lishandra Ik slaap met een pineapple/losse bun met een satijnen mutsje, in de ochtond spray ik me haar nat vaak is me haar s ‘ochtonds best heel erg ingekrompen omdat ik type 3C/4A heb. Daarom maak ik me haar best wel nat, meestal doe ik een beetje leave-in En een gel vooral gefocust op de bovenkant en me punten en dan laat ik het wel aan de lucht drogen ik doe er wel 2 dagen mee.

Youssra Voordat ik ga slapen kan ik kiezen tussen 2 stappen, slapen met los haar of ik schuif wat bobby pins in mijn haar( niet te strak) Volgende dag stap ik de douche in en zorg ik ervoor dat me haar niet klets nat word. Wel word je haar al een beetje vochtig. Na het douche schud ik mijn haar los en kneed ik nog wat product in mijn haar (niet te veel) en droog ik het een beetje aan met een diffuser. En that's it 😁. Dit kan ik 3 dagen achter elkaar doen.


Makay

En ik kan helaas niet spreken uit ervaring van me eigen haar, maar met 11jaar ervaring met krullend haar kan ik zeker samen met je kijken wat het beste is voor jouw krul.

Zou zeggen maak een afspraak dan kijken we samen.


Bedankt voor het lezen liefs team YOUS.


272 keer bekeken

© 2020 YOUS - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds

  • Facebook
  • Instagram
0